Remontoitko kotia tai tavoitteletko kesäkuntoa? Kerro meille korona-ajan projekteistasi

Sosiaalisten kontaktien rajoittaminen on saanut monet tarttumaan uusiin haasteisiin. Lue, mitä muut tekevät nyt kotona ja kerro omasta projektistasi.

Kotielämä
Kattoa maalataan.
Tuomo Rintamaa / Yle

Koronaviruksen aiheuttama uhka on asettanut lähes koko maailman poikkeustilaan. Rajoja on suljettu ja ihmiset määrätty pysymään kaukana toisistaan.

Mielekkään tekemisen tai tavoitteen löytäminen voi auttaa jaksamaan koronaviruksen rajoittaman arjen keskellä.

Lisääntynyt kotona oleminen ja vapaa-aika on jo nyt innostanut monia aloittamaan erilaisia projekteja, joilla arjesta voi tehdä mielekkäämpää.

Esimerkiksi verkkomyyntialusta Tori.fi:ssä on huomattu, että moni siivoaa varastojaan: kaikenlaista kodin irtaimistoa tulee myyntiin kiihtyvällä tahdilla. Ostajat puolestaan etsivät esimerkiksi kotikuntoiluvälineitä. Myös remonttitarvikkeiden sekä piha- ja puutarhavälineiden myynti on piristynyt, erityisesti nettikaupoissa.

Mitä sinä haluaisit saada aikaan koronan aiheuttaman kotoilun aikana? Oletko asettanut itsellesi tavoitteita jonkin uuden taidon oppimisesta tai vaikkapa rästiin jääneiden töiden tekemisestä? Vai onko mullistunut arki pelkkää selviytymistaistelua?

Voit kertoa meille kuvalla tai kommentilla, kuinka päiväsi sujuvat!

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan