Mikkelin Farmari 2020 -maatalousnäyttely siirtyy kahdella vuodella koronatilanteen vuoksi

Pro Agria Etelä-Savon hallitus perustelee ratkaisua näytteilleasettajien ja kävijöiden turvallisuudella.

maatalousnäyttelyt
1.8.2017 Nokialla.
Farmari 2022 -messujen järjestäjien mukaan koronaepidemia on nostanut suomalaisen ruoantuotannon ja huoltovarmuuden arvostusta. Kuvituskuva.Nella Nuora / Yle

Maatalousnäyttely Farmari 2020 siirretään kahdella vuodella eteenpäin koronavirusepidemian takia.

Maatalousnäyttelyn pitopaikkana säilyy vuonna 2022 Mikkeli. Siirrosta päätti Pro Agria Etelä-Savon hallitus, ja valmisteluun osallistuivat viranomaiset ja yhteistyökumppanit.

– Emme voi olla varmoja, että koronavirusepidemia on ohitse rajoitteineen tulevan heinäkuun alussa. Näyttelykävijöiden ja -asettajien turvallisuus on tämän päätöksen pohjana, sanoo Pro Agria Etelä-Savon toimitusjohtaja Heikki Pahkasalo tiedotteen mukaan.

Järjestäjät kertovat ennakkolippuja ostaneille ja näyttelyyn ilmoittautuneille näytteilleasettajille lähitulevaisuudessa, miten tilanteessa toimitaan. Farmari 2022 -näyttelyn näytteilleasettajailmoittautuminen avautuu vuoden kuluttua syksyllä 2021.

Korjattu 26.3.2020 kello 11.47 tieto näytteilleasettajien ilmoittautumisen avautumisesta vuoden 2021 syksyksi. Jutussa luki virheellisesti, että ilmoittautuminen alkaisi ensi syksynä.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan