Pohjois-Pohjanmaalla nyt 43 varmistettua koronavirustartuntaa – jatkossa alueelliset tiedot julkaistaan joka iltapäivä

Kaikki OYS erityisvastuualueella koronaviruksen saaneet sairaalapotilaat ovat hoidossa Oulussa. Heitä on neljä.

koronavirus
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Yle

Pohjois-Pohjanmaalla on varmistettu nyt 43 koronavirustartuntaa. Keskiviikkona todettiin kolme uutta tartuntaa aiemmin ilmoitetun 40 lisäksi.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on tällä hetkellä neljä koronavirustartunnan saanutta potilasta, joista yksi on tehohoidossa. Kaikki keskiviikkona laajalla OYSin erityisvastuualueella ilmoitetut sairaalapotilaat ovat siis hoidossa Oulussa, kertoo Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juha Korpelainen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tiedotuslinjaan tulee myös nyt muutos. THL sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedottavat jatkossa joka iltapäivä koronavirukseen sairastuneiden ja hoidossa olevien määrän. Myös alueellisia tietoja saadaan siis joka päivä.

OYSin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan, Länsi-Pohjan, Keski-Pohjanmaan ja Lapin sairaanhoitopiirit sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan