Mikä on koronatilanne nyt? Katso Ylen erikoislähetys kello 15

Voit katsoa erikoislähetystä klikkaamalla jutun kuvaa.

koronavirus
Ylen erikoislähetys koronaviruksesta
Ylen erikoislähetys koronaviruksesta

Kello 15 alkavassa erikoislähetyksessä kerromme tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta meillä ja maailmalla. Lähetyksen juontaa Mika Rahkonen.

Voit seurata lähetystä tässä jutussa, TV1:ssä tai Areenassa. Voit myös kuunnella lähetystä Radio Suomessa. Lähetys päättyy kello 15.40.

Lähetyksessä keskustellaan muun muassa Uudenmaan eristämisestä muusta maasta ja siitä, miten poliisi aikoo valvoa rajoitusten noudattamista.

Ohjelmassa käydään läpi myös koronarajoitustoimenpiteistä kärsivien ravintoloiden tilannetta.

Asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin koronasta tänään torstaina klo 15–16 osoitteessa chat.yle.fi (siirryt toiseen palveluun). Chatin vieraina ovat uhkaavien infektiotautien apulaisprofessori Tarja Sironen Helsingin yliopistosta ja asiantuntijalääkäri Meri Larivaara Suomen mielenterveys ry:stä (Mieli ry.).

Yle järjestää myös perjantaina 27.3. kaksi eri korona-aiheista chattia. Aamulla klo 7 alkaen voi kysyä liikkumisrajoituksista ja iltapäivällä klo 15 työelämän kysymyksistä kuten lomautuksista ja yt-neuvotteluista koronan aikana. Kaikki chatit ovat osoitteessa chat.yle.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Katso Ylen suora erikoislähetys ja hallituksen info tuesta yrityksille kello 10, HUS voisi testata huomattavasti enemmän

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan