1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. opiskelu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu tarjoaa avoimia amk-opintoja ilmaiseksi kaikille – syynä poikkeustilanne

Tarjolla on parikymmentä maksutonta verkko-opintojaksoa.

opiskelu
Kaksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun lippua liehumassa
Opintojaksoja voi suorittaa ilmaiseksi aikavälillä 1.4.-2.6.2020. Kalle Purhonen / Yle

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk tarjoaa osan avoimen ammattikorkeakoulun keväällä alkavista opintojaksoista ilmaiseksi poikkeusolojen vuoksi.

Tarjolla on parikymmentä maksutonta verkko-opintojaksoa, joilla voi perehtyä esimerkiksi työikäisten aivoterveyden edistämiseen, tietoisen läsnäolon hyvinvointivaikutuksiin, palvelualan tapakulttuuriin ja tekijänoikeuden perusteisiin.

Ilmaisten opintojaksojen joukkoon on pyritty valitsemaan monipuolisesti eri alojen opintoja, jotta ne sopisivat mahdollisimman monelle ihmiselle. Opintoja ei ole tarkoitettu pelkästään ammattilaisille, ja niihin voi perehtyä omaksi ilokseen, tai tutustuakseen johonkin alaan.

– Ihmiset joutuvat olemaan neljän seinän sisällä. Toivottavasti tätä kautta löytyisi mielekästä tekemistä, Xamkin jatkuvan oppimisen johtaja Pia-Mariana Toukkari sanoo.

Tavallisesti avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat maksuttomia toisen asteen opiskelijoille ja ikänsä perusteella eläkkeellä oleville.

Kaikille maksuttomat opintojaksot löytyvät täältä (siirryt toiseen palveluun). Opintojaksoja voi suorittaa ilmaiseksi aikavälillä 1.4.-2.6.2020.

Lue seuraavaksi