1. yle.fi
  2. Uutiset

Poliisi pysäytti Satakunnassa viikonloppuna useita huumeissa ja juopuneena ajaneita

Nakkilassa mies ajoi tieltä ulos huumausaineen vaikutuksen alaisena.

päihtymys
En polisbil.
Yle/Andy Ödman

Poliisi tavoitti Ulvilan keskustasta nuoren naiskuljettajan ajamassa lauantaina henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksessa ja ilman ajo-oikeutta. Hälytyskeskukseen oli tullut ilmoitus sekavasti käyttäytyneestä miehestä ja naisesta kauppakeskuksen alueella. Poliisi tutkii asiassa rattijuopumusta, huumausaineen käyttörikosta ja kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Nakkilassa 1970-luvulla syntynyt mies ajoi henkilöauton ulos tieltä huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja rattijuopumuksena. Lauantaina kello 16:n jälkeen sattuneessa ulosajossa ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Porissa Keulantiellä 1990-luvulla syntynyt nainen kuljetti pakettiautoa lauantai-iltana huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineiden käyttörikoksesta.

Poliisi tavoitti Ulvilassa aamuyöllä 1990-luvulla syntyneen miehen kuljettamasta henkilöautoa päihtyneenä alkoholista ja huumeista. Valtatie 11:llä ajaneella kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Nuoripari Huittisista poliisiasemalle

Nuori pariskunta oli riitaantunut myöhään lauantai-iltana Huittisten ABC:n parkkipaikalla. Mies oli poliiisin mukaan ottanut avopuolisolta auton avaimet ja siirtänyt kulkuneuvon Mommolan Motellin pihaan.

Kuskin paikalla ollut vuonna 1995 syntynyt mies puhallutettiin ja vietiin Porin poliisiasemalle verikokeita varten mahdollisen jälkinauttimisepäilyn vuoksi. Häntä ei tavattu ajosta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue seuraavaksi