Sairaalahoidossa koronan vuoksi vain yksittäisiä potilaita – potilaille riittää tilaa sekä keskussairaalassa että eri puolilla Keski-Suomea

Infektiopotilaita varten on varattu erityisiä potilaspaikkoja ympäri maakuntaa.

Keski-Suomi
Keski-Suomen keskussairaalan päivystyspoliklinikan lasiseinä.
Arkistokuva Keski-Suomen keskussairaalasta.Jarkko Riikonen / Yle

Koronatilanne on Keski-Suomessa edelleen rauhallinen.

Keski-Suomen keskussairaalassa päivittäin todettuissa koronavirustapausten määrässä ei ole tapahtunut nousua, joten sairaalassa selvitetään mahdollisuuksia käynnistää joidenkin riskiryhmään kuulumattomien potilasryhmien kiireettömiä tutkimuksia ja hoitoja.

Sairaalahoidossa on koronaviruksen vuoksi tällä hetkellä yksittäisiä potilaita. Sairaalan vuodeosastoilla ja teho-osastolla on hyvin tilaa hoidettaville potilaille.

Koronaviruspotilaiden kasvun määrään on valmistauduttu hyvin sekä Keski-Suomen keskussairaalassa että eri puolilla maakuntaa. Keskussairaalaan ja maakunnan terveyskeskuksiin on varattu erityisiä potilaspaikkoja infektiopotilaita varten.

Lue myös:

Uusimmat tiedot koronaviruksesta Keski-Suomessa: Koronavirustartuntojen määrä kasvanut maltillisesti, laukaalaisyritys lahjoitti hengityssuojaimia keskussairaalalle, synnytyksissä rajoituksia puolisoiden läsnäoloon

Mitä kuntasi linjaa ja tiedottaa koronasta? Täältä löydät linkin suoraan kunnan korona-asioihin

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus