Pojun uusi kappale ensiesityksessä Yle Jyväskylän livekeikalla lauantaina

Yle Jyväskylän suorat livekeikat jatkuvat lankalauantaina 11. huhtikuuta, kun 2010-luvun myydyimmän biisin tehnyt Poju esiintyy Yle Areenassa.

Live-musiikki
Poju
Yle Jyväskylä välittää kotikatsomoihin 2010-luvun myydyimmän biisin tehneen Pojun livekeikan suorana Yle Areenassa lauantai-iltana 11. huhtikuuta klo 20.00-21.00.

Pääsiäisen pyhät tauottava lauantai tarjoaa bilefiilistä kotisohville, kun keskisuomalainen pitkän linjan muusikko Poju esiintyy kolmantena artistina suorana välitettävillä Yle Jyväskylän livekeikoilla.

– Yhteisten elämysten tarve on näinä aikoina suuri. Musiikki tuo iloa myös vaikeina aikoina. Suomirockin ja iskelmän jälkeen vuorossa on bilemusaa, Yle Jyväskylän ja Yle Mikkelin päällikkö Aki Karjalainen kertoo.

Lauantain keikalla kuullaan ensimmäinen live-esitys Pojun uudesta kappaleesta Mieli lepää. Tekijöiden mukaan kappaleessa annetaan hetki itselle ja tunteelle, kun kukaan ei ole kertomassa, mitä täytyisi tehdä.

– Suomea ylläpitää raskaan työn duunarit ja meitä kaikkia yhdistää se vapauden tunne, kun saamme heittää oman alamme hanskat naulaan ja elää hetkessä itseämme varten. Itsekin omakustanneartistina työskentelevänä nautin hetkistä, kun työn sekä arjen tuomat haasteet jäävät taakse avaten oven hetkelliseen vapauteen, Poju kertoo.

Pojun aikaisempaan tuotantoon kuuluvat muun muassa kappaleet Poika saunoo, Kannut ja Esson baariin, jotka ovat nousseet monien suosioon. Yhteensä Pojun kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 55 miljoonaa kertaa.

Voit osallistua livekeikkoihin omalla viestilläsi tämän artikkelin keskustelussa keikan päättymiseen asti.

Katso myös mitä Yle Olohuoneella on tarjottavanaan – Yle Olohuone esittää kevään aikana kymmeniä suoria lähetyksiä, joissa nähdään musiikkia, kuvataidetta, teatteria, urheilua, luontoa, viisuja ja tuttujen ohjelmien erikoisjaksoja. Olohuoneen Areena-kanavan löydät täältä.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus