Talousahdinkoon joutuneiden yritysten vuokrajoustoja on nyt haettavissa Lappeenrannan kaupungin verkkosivulla – hakuaika päättyy toukokuun lopussa

Koronavirusepidemian vuoksi tukalaan taloustilanteeseen joutuneilla Lappeenrannan kaupungin yritysvuokralaisilla on nyt mahdollisuus hakea vapautusta tai joustoa vuokriinsa kaupungin verkkosivulla olevalla lomakkeella.

Lappeenranta
katunäkymä linnoituksesta
Lappeenrannan kaupungin vuokralaisina olevat yritykset ja yhdistykset voivat nyt hakea vapautusta tai joustoja vuokranmaksuun koronavirustilanteen vuoksi. Topi Kirsi

Lappeenrannan kaupunki on avannut verkkosivulleen hakemuslomakkeet (siirryt toiseen palveluun), joilla sen yritysvuokralaiset voivat hakea vapautusta vuokrien maksuun.

Koronavirustilanteen vuoksi erityisen hankalaan tilanteeseen joutuneille yrityksille ja yhdistyksille voidaan myöntää vuokrajoustoa kolmen kuukauden vuokran verran tai vapautusta kahden kuukauden vuokrasta. Myös molemmat edellä mainitut joustot ovat mahdollisia.

Tänään kiirastorstaina avautunut vuokrajouston ja -vapautuksen haku päättyy toukokuun lopussa.

Lappeenrannan kaupunki toimittaa huhtikuun vuokralaskut yritysvuokralaisilleen normaalisti, mutta niihin voidaan neuvotella tapauskohtaisesti lisää maksuaikaa.

Tuoreimmat uutiset koronaviruksen vaikutuksista maakuntaan löytyvät kootusti täältä

Valtakunnallinen koronavirusuutisointi kootusti täällä

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus