Poliisilla on Kotkassa meneillään yön yli jatkunut operaatio

Eri lähteiden mukaan operaatio liittyisi poliisin viime viikkona etsintäkuuluttamaan mieskaksikkoon. Poliisi ei vahvistanut Ylelle asiaa.

Kotka
Poliisiauto ajaa vilkut päällä.
Poliisin mukaan etsinnässä yritetään tavoittaa yhtä henkilöä erilaisin taktiikoin Kotkassa.Tiina Jutila / Yle

Poliisilla on meneillään operaatio Kotkan Tavastilassa. Tilanne alkoi jo torstai-iltana. Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksesta vahvistetaan, että alueella on käynnissä "etsintätilanne".

Tilannekeskuksesta kerrotaan, että tilanne alkoi noin kello 23 maissa torstai-iltana ja jatkui vielä kahdeksan maissa aamulla perjantaina. STT:lle Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan, että tällä hetkellä etsinnässä on ainakin yksi henkilö.

Ylen saamien silminnäkijätietojen mukaan alueella on poliisiyksiköiden ohella myös ensihoidon yksiköitä.

Samojen silminnäkijätietojen, Iltalehden (siirryt toiseen palveluun) sekä STT:n tietojen mukaan tapaus liittyisi mieskaksikkoon, jota poliisi on etsinyt viime viikonlopusta lähtien. Etsintä alkoi Kotkan Saksalassa Helvetin enkelien kerhotilojen edestalla viime viikolla tapahtuneen ammuskelun jälkeen. Miehiä epäillään tapon yrityksestä sekä murhan yrityksestä, jossa on kyse mahdollisesta ampumisesta poliisia kohti.

Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksesta ei vahvisteta Ylelle tietoja siitä, että nyt käynnissä oleva operaatio liittyisi mieskaksikkoon.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus