Pohjois-Karjalan keskussairaalassa menehtyi koronaan iäkäs henkilö  – sairastuneissa pelastuslaitoksen työntekijöitä

Tartuntoja on todettu Siun soten alueella tähän mennessä yhteensä 17 kappaletta.

Pohjois-Karjala
Pohjois-Karjalan keskussairaalan uusin laajennus on valmistunut vanhan päärakennuksen yhteyteen.
Pohjois-Karjalan keskussairaalassa Joensuussa on ollut tähän mennessä hoidettavana puolenkymmentä koronapotilasta.Siun sote / Antti Pitkäjärvi

Iäkäs henkilö on menehtynyt koronaviruksen aiheuttamaan tautiin lauantaina Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Menehtynyt kuului ikänsä ja perussairautensa puolesta koronaviruksen riskiryhmään, kertoo Siun sote. (siirryt toiseen palveluun)

Pohjois-Karjalan keskussairaalassa Joensuussa on ollut tähän mennessä hoidettavina puolenkymmentä henkilöä koronaviruksen takia. Osa heistä on jo kotiutunut. Tartuntoja on todettu Siun soten alueella tähän mennessä yhteensä 17 kappaletta, joista uusimmat tapaukset ovat varmistuneet 11. ja 12. huhtikuuta aikana.

Viimeisimpien tartuntojen joukosta kaksi on Siun soten mukaan todettu Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen työntekijöillä. Sairastuneet ovat eristyksessä kotona.

Lisäksi neljä Pelastuslaitoksen työntekijää sekä kaksi potilasta on asetettu karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen takia. Tartuntojen alkuperä on selvitetty, kaikki altistuneet kartoitettu ja heihin on oltu suoraan yhteyksissä.

Kuolemantapauksesta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Karjalainen (siirryt toiseen palveluun).

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus