Pauli Hanhiniemi lauantaina Yle Jyväskylän livekeikalla – “Soitellaan keskenämme ilman, että kukaan pyytää Paranoidia”

Yle Jyväskylän suorat livekeikat jatkuvat lauantaina 18. huhtikuuta, kun monien suomalaisten klassikkokappaleiden isä Pauli Hanhiniemi esiintyy Yle Areenan välityksellä.

Pauli Hanhiniemi
Yle Jyväskylä: Pauli Hanhiniemi livenä

Yle Jyväskylän neljännellä livekeikalla kuullaan monien suomalaisten mieliin piirtyneitä lyriikoita ja melodioita, kun Pauli Hanhiniemi esiintyy Yle Areenassa basisti Ville Rauhalan kanssa.

Hanhiniemi tunnetaan soolotuotannon lisäksi erityisesti Kolmas Nainen- ja Pauli Hanhiniemen Perunateatteri -yhtyeiden solistina. Erikois-Emmallakin alkuvuodesta palkittu Hanhiniemi on tehnyt sanoituksia myös monille muille suomalaisille artisteille.

– Lauantaina soitellaan keskenämme. Niin kuin paremmatkin eläkeläiset, ilman että kukaan taputtaa, vislaa tai pyytää Paranoidia, Hanhiniemi suunnittelee.

Lauantaille aiemmin suunniteltu Arja Korisevan livekeikka siirtyy soittajan sairastapauksen vuoksi myöhemmin kerrottavaan ajankohtaan.

Voit osallistua livekeikkoihin omalla viestilläsi tämän artikkelin keskustelussa keikan päättymiseen asti.

Katso myös mitä Yle Olohuoneella on tarjottavanaan – Yle Olohuone esittää kevään aikana kymmeniä suoria lähetyksiä, joissa nähdään musiikkia, kuvataidetta, teatteria, urheilua, luontoa, viisuja ja tuttujen ohjelmien erikoisjaksoja. Olohuoneen Areena-kanavan löydät täältä.