Jyväskyläläistaiteilijoiden live-stream-esitys yhdistää tankotanssia, valotaidetta ja musiikkia

Multidimensions-niminen esitys streamataan ilmaiseksi Youtubessa perjantaina 24.4. kello 19.

Tapahtuman taustatiimiläiset ovat HUMAKin kulttuurituottajaopiskelijoita, ja esitys järjestetään heidän digitaalisten toimintaympäristöjen kurssinsa lopputyönä. Kuva: Multidimensions

Jyväskyläläistaiteilijat toteuttavat perjantaina valotaidetta, tankotanssia ja live-musiikkia yhdistävän esityksen, joka streamataan 360-kameran avulla yleisölle.

– Kameran ympärille rakennetaan avaruudellinen maailma Riikka Arten uv-valotaiteella ja siinä ympärillä tai sisällä on Lumona-duon tanssiesitys tankotanssia, kuvailee esityksen taustatiimin projektipäällikkö Jere Saajoranta.

Lisäksi Multidimensions-nimisessä teoksessa kuullaan Hanna Uimosen ja Markus Jokisen muodostaman Duo Soul Searchingin live-musiikkia.

Lumona-duossa tanssivat Riikka Arte ja Saara Ervasti.

Tapahtuman taustatiimiläiset ovat HUMAKin kulttuurituottajaopiskelijoita, ja esitys järjestetään heidän digitaalisten toimintaympäristöjen kurssinsa lopputyönä.

– Olin Riikka Arten nähnyt esiintymässä aikaisemmin. Häneltä kysyin, olisiko kiinnostusta lähteä tällaista toteuttamaan, ja hän oli heti messissä. Sitä kautta saatiin myös Ready Set Polelta tilat, ja toinen tanssija mukaan, Saajoranta kertoo.

Yhteistyökumppanina tapahtumalle on toiminut myös jyväskyläläinen Digi & Game Center.

Multidimensions live-streamataan ilmaiseksi Youtubessa perjantaina 24.4. kello 19. Esityksen Youtube-linkki julkaistaan tapahtuman Facebook-sivulla (siirryt toiseen palveluun).