Vantaan Koivukylän henkirikoksesta epäiltyä miestä epäillään myös huumausainerikoksista – myi ja hankki huumeita 70 000 eurolla

Vantaan Koivukylässä tammikuussa tapahtuneen henkirikoksen taustalla epäillään olevan laaja huumekaupan rikoskokonaisuus.

Kotimaa
Pääepäillyn hallusta takavarikoitua rahaa.
Pääepäillyn hallusta takavarikoitua rahaa.Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Itä-Uudenmaan poliisi epäilee, että tammikuussa Vantaan Koivukylässä paljastunut henkirikos liittyy laajaan huumejuttuun.

Noin 40-vuotias mies löytyi kuolleena asunnon eteisestä poliisin kotietsinnän yhteydessä 21. tammikuuta. Henkirikoksesta epäillään kolmea miestä, joista yksi, 65-vuotias mies, oli asunnon asukas.

Sama mies on nyt pääepäiltynä laajassa, huumeiden levittämiseen liittyvässä rikoskokonaisuudessa, poliisi kertoi keskiviikkona. Miehen epäillään hankkineen ja myyneen yhteensä noin 70 000 euron arvosta huumausaineita, pääosin amfetamiinia ja Subutex-tabletteja marraskuun ja tammikuun välisenä aikana.

Pääepäilty otettiin kiinni Helsingissä tammikuun lopulla. Poliisin mukaan miehellä on jo ennestään mittava rikoshistoria. Hänen lisäkseen huumejutussa on epäiltynä 11 muuta ihmistä.

Lisää aiheesta:

Kolme miestä vangittuna Vantaan Koivukylän tammikuisesta henkirikoksesta