Poliisi pidätti kaksi 18-vuotiaan puukotuksesta epäiltyä – kuulusteluissa ei vielä varmaa tietoa motiivista

Poliisi on pidättänyt 20-vuotiaan ja 30-vuotiaan miehen henkirikoksesta epäiltyinä ja aloittanut kuulustelut.

rikokset
Poliisin hihamerkki
Poliisi on pidättänyt kaksi miestä epäiltynä Kannelmäen asemalla surmatun nuoren miehen taposta.Marja Väänänen / Yle

Poliisin mukaan 18-vuotias mies kuoli Helsingissä Kannelmäen juna-asemalla sunnuntaina noin kello 22.30 tapahtuneen puukotuksen uhrina.

Poliisi otti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kiinni kaksi miestä rikoksesta epäiltyinä. Vuonna 2000 ja vuonna 1990 syntyneitä miehiä epäillään taposta. Heidät pidätettiin maanantaina. Poliisi on aloittanut miesten kuulustelut.

– Tässä vaiheessa ei vielä ole varmaa tietoa motiivista tai siitä, tunsivatko epäillyt ja uhri toisensa entuudestaan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisin tämänhetkisten tietojen perusteella rikoksesta ei ole syytä epäillä muita henkilöitä kuin kyseisiä pidätettyjä miehiä. Poliisi esittää heitä todennäköisesti vangittavaksi rikoksesta epäiltyinä.

‒ On selvää, että yleisö ja ennen kaikkea uhrin lähipiiri toivovat asiasta lisää tietoa niin pian kuin mahdollista. Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää sitä mukaa, kun esitutkinta etenee, Vuorisalo jatkaa.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja muita tapauksesta tietäviä ottamaan yhteyttä: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Täydennetty 27.4. klo 15.50 tieto pidätyksestä ja päivitetty poliisin kommentit.