Hyppää sisältöön

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin musiikkikomedia siirtyy koronan takia ensi kesään

Teatteri on yhteydessä lipunostajiin. Lippuvaihdot tai hyvitykset tulee hakea toukokuun loppuun mennessä.

Kesän 2018 musiikkikomedia perustui Juha Tapion hitteihin. Kuva: Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Hämeenlinnan kaupunginpuistossa on kesällä hiljaista, sillä Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri on päättänyt siirtää Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian esitykset ensi kesälle.

Teatterin johtaja Otto Kanerva kertoo, että päätös perustuu vallitsevaan poikkeustilanteeseen ja viranomaisten asettamiin suosituksiin tapahtumien järjestämisestä.

– Sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutunutta harmia ja mielipahaa, Otto Kanerva sanoo.

Jo ostetut liput voi vaihtaa lahjakorttiin, joka käy maksuvälineenä Elämältä kaiken sain -näytökseen kesällä 2021. Vaihtoehtoisesti varauksen tai ostoksen voi myös peruuttaa, jolloin Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri hyvittää lipun hinnan. Teatteri on yhteydessä lipunostajiin.

Lippuvaihdot tai hyvitykset tulee hakea 29.5.2020 mennessä. Kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty kesän 2021 esityskauden loppuun saakka.

Ensi kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa on kuitenkin luvassa yli neljäkymmentä näytöstä heinäkuun puolivälistä alkaen. HUK:n näytelmä Elämältä kaiken sain on kudottu Pepe Willbergin hitteihin. Musiikkinäytelmä on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken.