Osissa Kuopion Inkilänmäenkatua ja Inkiläntietä vesikatko, joka alkaa keskiviikkoiltana

Vedenjakelu keskeytyy tonttiventtiilin vaihtotyön vuoksi.

Vesikatkos
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Yle

Vedenjakelu keskeytyy Kuopion Inkilänmäellä Inkilänmäenkatu 26:n tonttiventtiilin vaihdon vuoksi keskiviikkoiltana, Kuopion vesi tiedottaa.

Vesikatkos osoitteissa Inkilänmäenkatu 25–32 sekä Inkiläntie 6 ja Inkiläntie 10 alkaa noin kello 20 ja kestää arviolta vappuaattoon aamuseitsemään saakka. Työ pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti, mutta katko voi kestää myös ilmoitettua kauemmin.

Mikäli katko pitenee oleellisesti ilmoitetusta, Kuopion Vesi ilmoittaa siitä verkkosivullaan ja tekstiviestillä häiriöviestipalvelun käyttöönottaneille asiakkaille.

Kuopion Vesi suosittelee kyseisissä osoitteissa asuvia varaamaan ennalta noin vuorokauden tarvetta vastaavan määrän talousvettä astioihin.

Työn jälkeen vedessä voi esiintyä värjääntymistä, koska työstä johtuva paineen vaihtelu voi irrottaa putkistosta rauta- ja mangaanisaostumia. Vettä kannattaa tarvittaessa juoksuttaa saostumien poistamiseksi kiinteistönne sisäisistä putkista.

Tietoja työstä voi kysyä työaikana (klo 07.00–15.30) numerosta 044 718 5400 ja työajan ulkopuolella numerosta 0500 203023.

Otsikkoa korjattu kello 14:48: Otsikossa luki aluksi virheellisesti, että katko alkaisi vasta torstai-iltana.