Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää valtavat verkkopäättäjäiset – puhujavieraina Riku ja Tunna

KAMK:n Päättäjäisissä on yleensä reilut 300 henkilöä, mutta nyt juhlimaan havitellaan yli tuhatta vierasta.

Riku ja Tunna ovat tuttuja Madventures ja Docventures- sarjoista. Arkistokuva.

Vaikka päättäjäisjuhlat järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulussakin koronatilanteen takia verkossa, halutaan opiskelijoille silti pitää hieno yhteinen juhla. Päättäjäisjuhlaan haluttiin keksiä jotain erikoista, kun takana on varsin erikoinen ja raskas kevät.

Verkossa järjestettävän, kaikille avoimen päättäjäisjuhlan puhujavieraina nähdään muun muassa Madventures -matkailuohjelmasta tutut Riku Rantala ja Tunna Milonoff.

– Ajatus oli, että opiskelijoiden siirtyessä elämänsä matkalla eteenpäin, Riku ja Tunna tulevat pitämään shown ja kertomaan hieman omasta matkastaan, rehtori Matti Sarén sanoo.

Puhujavieraiden lisäksi juhlassa nähdään muun muassa sairaanhoitajien yhteinen vala ja katsotaan opiskelijoiden palkittuja opinnäytetöitä.

Sarénin mukaan päättäjäisissä on yleensä reilut 300 henkilöä, mutta nyt yritetään päästä yli tuhannen osallistujan, kun juhla lähetetään Youtuben kautta verkossa. Päättäjäisjuhla järjestetään 29. toukokuuta.

Katso tästä uusimmat koronavirukseen liittyvät tiedot Kainuusta.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)