Juuassa valmistetut liemet löysivät tiensä kotikokkien luokse

Nestlén Juuan Puljongin tehtaan asiakaspohjan laajennus tulee hyvään aikaan.

Kuva: Yle

Juuassa muhitetut liemivalmisteet ovat ilmaantuneet kauppojen hyllylle.

Tähän saakka Nestlén Puljongin tehtaan tuotteet ovat menneet ammattilaiskokeille lähinnä hotelleihin ja ravintoloihin, mutta jatkossa niitä on myös keskeisten kaupparyhmittymien valikoimissa.

Asiakaskunnan laajeneminen tulee Juuan tehtaalle hyvään kohtaan, sillä koronaepidemia on vähentänyt ravintoloiden kysyntää.

– Kyllä tämä laajentaa jalkaa, emme ole yhden kanavan varassa, toteaa tehtaanjohtaja Tomi Strand.

Nestlén Puljongin tehdas työllistää noin 55 ihmistä. Tehtaan ei ole tarvinnut lomauttaa henkilöstään koronatilanteen vuoksi.

Nestlé investoi tehtaan laajennukseen toissa vuonna. Tuolloin Juukaan hankittiin uusi uuni ja tehtaan automaatio uusittiin.

Suomen Nestlén tehtaat ovat Juuassa ja Turussa, sekä pääkonttori Espoossa.