Hassisen koneen odotetut paluukeikat siirtyvät vuodella

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle.

Hassisen Kone
Hassisen kone
Hassisen Koneen keikat olivat loppuunmyytyjä Joensuussa ja Tampereella. Tomi Palsa

Suomirockin legendan Hassisen koneen odotettu paluu siirtyy vuodella koronan takia. Yhtyeen piti esiintyä muun muassa Tampereen Ratinan stadionilla ja Provinssissa.

Nyt paluukeikat siirtyvät ensi kesälle. Rivinsä uudelleen kokoava yhtye esiintyy Joensuun Kerubissa viiden keikan voimin tiistaista lauantaihin 22.–26. kesäkuuta 2021. Alkuperäiskokoonpanossaan Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara, laulu), Jussi Kinnunen (basso, laulu) ja Harri Kinnunen (rummut) esiintyvän yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella 1.–3. heinäkuuta 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla. Bändi esiintyy Tampereen Ratinan stadionilla 7. elokuuta 2021, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

Joensuun Kerubi ja Tampereen Stadion olivat loppuunmyytyjä. Jo ennakkoon loppuunmyytyjen Kerubin ja Ratinan keikkojen mahdollisista myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.

Hassisen kone
Useat yhtyeet ja artistit ovat joutuneet siirtämään ensi kesälle suunniteltuja esiintymisiä. Hassisen Kone on yksi monista. Fullsteam Agency

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 8. elokuuta 2020 mennessä ostopaikkaan. Provinssin lippupalautusten viimeinen palautuspäivä on 25. kesäkuuta.

– Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesällä 2021, yhtye kertoo.

Hassisen kone julkaisi debyyttinsä vuonna 1980.

Lopettamispäätöksensä jälkeen Hassisen Kone on esiintynyt alkuperäisessä kokoonpanossaan ainoastaan vuonna 2000 Joensuun Laululavalla.

Lue lisää:

Hassisen koneen Joensuun keikkojen liput myytiin hetkessä

Hassisen koneen Ratinan keikan liput menivät aamupäivällä kuin kuumille kiville – vajaa kolmasosa vielä vapaana

Ismo Alanko juhlistaa 40-vuotista taiteilijauraansa kymmenen teemakonsertin sarjalla