Jämsän Keskuskatua korjataan jälleen – kyse on saneerauksen takuukorjauksista

Kyse on Keskuskadun saneerauksen takuukorjauksista. Kiveyksien saumoissa on puutteita ja niiden korjaus on mahdollistunut vasta nyt, kun lämpötila on plussalla.

Jämsä
Remontoitu Jämsän Keskuskatu
Vuoden verran kestäneen remontin jälkeen Jämsän uusittu Keskuskatu vihittiin käyttöön syyskuussa 2019.Heli Kaski / Yle

Jämsän keskustassa Keskuskadun mittava remontti valmistui viime syksynä ja nyt ihmetystä on saattanut herättää, että katua korjataan taas.

Kyse on Keskuskadun saneerauksen takuukorjauksista. Työt on aloitettu tällä viikolla.

Jämsän kaupungin vs. tekninen johtaja Katja Rissanen kertoo, että nyt tehdään osin niitä viimeistelytöitä, jotka jäivät talven tultua tekemättä.

Korjaukset koskevat pääosin kadun kivettyjä alueita. Kiveyksien saumoissa on puutteita ja niiden korjaus on mahdollistunut vasta nyt, kun lämpötila on plussalla.

Kivetyillä alueilla vaihdetaan myös rikkoontuneita ja irronneita kiviä sekä korjataan pieniä painaumia. Töiden takia liikenne on ajoittain alueella suljettu, mutta keskustan liikkeisiin pääsee kulkemaan.

Ajoradan osalta liikennejärjestelyjä aiheuttava korjaustyö kestää noin kuukauden. Kahden miljoonan euron ja yli vuoden kestäneessä remontontissa uusittiin Jämsän Keskuskadun katupintojen lisäksi viemäröintejä ja kaukoölämpöverkkoa.