Ruskon jätekeskus toivoo, että helatorstaiviikonloppuna hoidetaan vain pakollinen asiointi – asiakkaita muistutetaan myös korona-ajan turvaväleistä

Oulun Ruskossa helatorstain jälkeinen perjantai on perinteisesti vuoden vilkkain asiointipäivä.

jätehuolto
Ruskon jätekeskus; Oulu; kaatopaikka
Helatorstai on hyvin suosittu pihasiivouspäivä, ja ihmiset asioivat sen jälkeen roskia tuoden joukolla Oulun Ruskon jätekeskuksessakin. Kuvituskuva.Taneli Kärki / Yle Oulu

Oulun Ruskon jätekeskuksesta pyydetään asiakkaita hoitamaan vain pakollinen asiointi tulevana viikonloppuna. Helatorstain jälkeinen perjantai on perinteisesti vuoden vilkkainta asiointiaikaa Ruskossa, kun jätekeskukseen toimitetaan paljon muun muassa puutarhajätettä. Helatorstaina Ruskon jätekeskus on kiinni.

Korona-aikana jätekeskuksessa on jo koettu ongelmalliseksi se, että asiakkaat usein unohtuvat turvaetäisyydet keskuksessa asioidessaan. Asiakkaita muistutetaan myös tästä.

Kiertokaari oy:n jäteneuvonnan erityisasiantuntija Mari Juntunen toivookin yleisesti, että kiireettömät asiat lykättäisiin nyt hieman myöhemmäksi.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Uusimmat uutiset koronavirustilanteesta puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus