Skootterikuski törmäsi pyörätuolissa istuneeseen mieheen ja pakeni paikalta Helsingin Herttoniemessä – poliisi pyytää kuskia ilmoittautumaan

Pyörätuolissa istunut mies putosi tuolista törmäyksen vuoksi ja sai hoitoa vaatineita vammoja.

Poliisi tutkii tapahtumia tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Punaista skootteria ajanut kuljettaja törmäsi pyörätuolissa istuneeseen mieheen Helsingin Herttoniemessä sunnuntaina 10. toukokuuta. Törmäys tapahtui noin kello 18 hiekkatiellä Tuorinniemen uimarannan läheisyydessä.

Skootteri oli osunut pyörätuolin jalkatelineeseen. Pyörätuolissa istunut mies putosi törmäyksen vuoksi pyörätuolista, josta hänelle aiheutui hoitoa vaatineita vammoja.

Skootterikuski oli poliisille kerrottujen tietojen mukaan pysähtynyt törmäyksen jälkeen tarkastamaan, ettei skootterin etupyörään tullut vaurioita. Sitten hän oli poistunut paikalta.

Poliisi tutkii tapahtumia tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä tai siitä muuten tietäviä ilmoittamaan havaintonsa ja vihjeensä poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun). Skootteria kuljettaneella henkilöllä oli musta kypärä, jossa oli sinisiä raitoja.

‒ Pyydämme tietenkin myös kyseistä skootterikuskia itseään ottamaan yhteyttä poliisiin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.