1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. puistot

Sipoolaiset voivat vaikuttaa Nikkilän keskuspuiston toteutukseen

Kunta toivoo mielipiteitä eri vaihtoehdoista, äänestysaika päättyy sunnuntaina 24. toukokuuta.

Kuva: Yle

Sipoon kunta (siirryt toiseen palveluun) toivoo kuntalaisten mielipiteitä Nikkilän keskuspuiston suunnittelusta. Kunnan avaama äänestys on käynnissä sunnuntaihin 24. toukokuuta saakka.

Kunta on kartoittanut kevään aikana, miten sipoolaiset käyttävät Nikkilän puistoa ja miten sen käyttöä voisi lisätä. Puistosta on tehty erilaisia suunnitelmia asukkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta. Eri vaihtoehtoihin voi tutustua kunnan verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun) tai käydä katsomassa Nikkilän Sydämen koulun laajennustyömaan takana olevassa puupaviljongissa.

Ehdolla ovat suosituimmat kahdeksan ideaa ja niille on laskettu kustannusarviot. Kuntalaiset voivat äänestää näistä ehdotuksista suosikkinsa.

Äänestys on avoinna ilmaisessa CHAOS Crowd -mobiilisovelluksessa. Ohjeet CHAOS Crowd -sovelluksen lataamiseen löydät täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Sipoon mukaan alkuperäinen kustannusarvio on enintään 600 000 euroa. Budjettiin saattaa tulla puiston toteutusvaiheessa vielä muutoksia, kun kunnan talousarvio varmistuu seuraaville vuosille.