1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kaisa Sali

Kaisa Salin puukotuksesta epäilty mies mielentilatutkimukseen

Poliisi epäilee teosta 33-vuotiasta miestä. Mies on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä.

Sali joutui puukotuksen vuoksi leikkaukseen Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Leikkauksessa korjattiin olkapään alueella hermoa, joka oli vaurioitunut vaikeasti. Kuva: Alexandra Kral-Leszczynski / Yle, värimäärittely Retu Liikanen / Yle

Entisen triathlon-urheilijan Kaisa Salin puukottamisesta epäilty mies on joutunut mielentilatutkimukseen. Sali sai hengenvaarallisia vammoja, kun häntä puukotettiin kolarilaisen kerrostalon pihalla helmikuun alussa.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Instagramissa

Poliisi epäilee teosta 33-vuotiasta miestä. Mies on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä.

Mielentilatutkimuksen vuoksi syyttäjälle on annettu jatkoaikaa marraskuun loppuun asti nostaa mahdolliset syytteet.

Poliisin mukaan mies ei tuntenut uhria entuudestaan.

Sali joutui puukotuksessa saamiensa vammojen vuoksi leikkaukseen Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Leikkauksessa korjattiin olkapään alueella hermoa, joka oli vaurioitunut vaikeasti.

Lue lisää

Puukotettu huipputriathlonisti Kaisa Sali ei selvinnytkään säikähdyksellä – yllättäen paljastunut hermovaurio vaati pitkän ja vaikean leikkauksen: "Pelotti ihan kamalan paljon"

Kaisa ja Markus Salin elämä järkkyi Lapin luonnon keskellä – entinen huipputriathlonisti kertoo nyt puukotuksesta ja siitä, mitä se jätti jälkeensä: "Ehkä niillä arvilla on jokin syvällisempi merkitys"