Hyppää sisältöön

Koronaviruksen hiljentämä Levi avautuu kesäkuussa

Matkailukeskuksessa luvataan huomioida vaadittavat turvavälit, käsienpesumahdollisuudet ja tarjota riittävästi käsidesiä.

Levillä on ollut hiljaista viime aikoina. Kuva: Visit Levi

Kittilän Levi avaa palveluitaan asteittain kesäkuussa. Levitunturi hiljeni maaliskuun puolivälin jälkeen, kun lähes kaikki majoituspalvelut ja muut palvelut suljettiin koronavirusepidemian takia.

Majoitusta voi varata jo nyt ja majoittumaan pääsee 1. kesäkuuta lähtien.

Leviltä kerrotaan, että tunturikeskus voidaan avata turvallisesti hallituksen antamia määräyksiä noudattaen. Lomalaisille luvataan juuri suomalaisille suunnattuja, uudenlaisia ohjelmapalveluja.

Matkailukeskuksessa luvataan huomioida vaadittavat turvavälit, käsienpesumahdollisuudet ja tarjota riittävästi käsidesiä.

– Mökkeily ja kotimaan kesämatkailu ovat tämän kesän trendi. Tämä näkyy myös meillä varaustilanteessa, Visit Levin toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari sanoo tiedotteessa.

Kesätoiminnat auki asteittain

Levi Ski Resortin kesätoiminnat avautuvat asteittain perjantaina 19. kesäkuuta alkaen. Samalla aukeaa myös Levin matkailuneuvonta. Osa palveluista, esimerkiksi seikkailupuisto, avataan vasta heinäkuussa.

Kesällä Immeljärven rantaan avataan myös Saunabaari sekä uimaranta baarin asiakkaille.

KORJATTU 27.5. kello 10.20 Immeljärven uimaranta ei ole tarkoitettu yleiseen käyttöön, vaan Saaunabaarin asiakkaille.