1. yle.fi
  2. Uutiset

Kauhava Pop avaa pohjalaisen tapahtumakesän kesäkuun lopulla

Poikkeuskesän tapahtumatarjontaan tulee peruutusten lisäksi myös uusi tapahtuma: Kauhava Pop.

tapahtumat
Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.
Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D.

Moni kesätapahtuma on peruttu tai siirretty tältä kesältä, mutta myös uutta on tulossa. Tapahtumakesän avaa perinteisenä provinssiviikonloppuna rohkeasti uusi tapahtuma Kauhava Pop.

– Olisiko siinä jotain pohjalaista hulluutta? Toki siinä on riskinsä lähteä uutta tapahtumaa viemään, mutta uskon, että se kannattaa. Kun saadaan ihmisiä hyvälle mielelle ja pääsevät näkemään toisiaan, sanoo tapahtumajärjestäjä Eemeli Jokelainen.

Konsertissa kuullaan mielenkiintoinen kattaus pop- ja rockmusiikkia, rautalanka- ja puhallinmusiikkia sekä akustista heviä. Tapahtuman esiintyjiä yhdistää se, että he ovat juuriltaan pohjalaisia.

Lauteille nousee muun muassa Pauli Hanhiniemi & Ville Rauhala M.A.D, Timo Kotipelto & Netta Skog, Timo Luostari & Kilimanjaro ja E.T. Sekstet.

Koronarajoitukset takaraivossa

Hallituksen koronarajoitukset ovat vielä kesäkuun lopulla voimassa, joten tapahtuman yleisömäärä rajoitetaan viiteen sataan.

– Tarkasti seurataan, ettei myydä enempää lippuja ja sitten huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta, kertoo Jokelainen.

Jokelainen uskoo, että yleisö itsekin ymmärtää noudattaa rajoituksia.

Konsertin järjestämisestä vastaavat kauhavalaiset aktiivit Eemeli Jokelainen ja Risto Vuorinen, joista jälkimmäinen lukeutuu myös Provinssirockin alkuperäisjärjestäjiin.

Katso täältä maakuntasi koronavirustilanne.

Moni tapahtuma siirtyy ensi vuoteen: Isot kesätapahtumat perutaan heinäkuun loppuun asti – osa pohjalaistapahtumista on tehnyt jo päätöksen siirrosta ensi vuoteen

Tangot hiljenevät täksi kesäksi, mutta ensi vuodeksi suunnitellaan kirsikoita kakulle

Lue seuraavaksi