1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. investoinnit

Sallan aikaistaa ja lisää investointejaan koronatilanteen takia

Kunta on aikeissa ottaa 1,2 miljoonaa euroa lisää lainaa investointien toteuttamiseksi.

investoinnit
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Yle

Sallan kunta aikaistaa ja lisää investointejaan koronavirustilanteen vuoksi. Torstaina kokoontunut kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle kunnan ja sen tytäryhtiöiden lisäinvestointikokonaisuutta, johon kunta ottaa 1,2 miljoonaa euroa lisää lainaa.

Kunnassa aiotaan muun muassa nopeuttaa koulukeskuksen saneerausta ja muiden kunnan kiinteistöjen ja katujen korjaushankkeita, rakentaa Pyhäjärvenselän teollisuusalueen uusille tonteille kunnallistekniikka sekä mahdollistaa uusien asuinrivitalojen toteuttaminen Sallatunturin alueelle, missä on pulaa omistus- ja vuokra-asunnoista.

Kunta haluaa näin turvata rakentamisen jatkumisen ja välttää työttömyyden kasvamista. Investointien tekeminen on kunnan mukaan nyt järkevää, sillä rakentaminen on nyt edullisempaa koronatilanteen vuoksi.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi