Moottoripyöräpoliisilla tekemistä – törkeitä ylinopeuksia Turun seudulla

Poliisi määräsi useita ajokieltoja kaahareille.

ylinopeus
Moottoripyöräpoliisi valvoo liikennettä.
Moottoripyöräpoliisilla riitti tekemistä viikonloppuna Turun seudulla.Tiina Jutila / Yle

Turun seudulla on kaahailtu kovia ylinopeuksia pitkin viikonloppua.

Moottoripyöräpoliisi mittasi lauantai-iltana Raisiossa Ohikulkutiellä henkilöautolle nopeuden 152 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajana oli 17-vuotias nuorimies, jolla oli ikäpoikkeuslupa henkilöauton kuljettamiseen. Autossa oli kyydissä kaksi matkustajaa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Niin ikään moottoripyöräpoliisi mittasi lauantaiyönä Paimiossa VT 1 moottoritiellä henkilöautolle nopeuden 200 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Kuljettajana oli 20-vuotias mies, ja autossa oli yksi matkustaja. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Moottoripyöräpoliisi mittasi samana yönä kello 02.35 Turussa Ohikulkutiellä henkilöautolle nopeuden 163 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajana oli 24-vuotias nainen, jolla oli kyydissä kaksi matkustajaa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.