1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. henkirikokset

KRP saanut vihjeitä Kotkan henkirikoksesta, mutta ratkaiseva tieto puuttuu vielä – poliisi: "Toivomme, että kansalaiset ottaisivat yhteyttä"

Parikymppinen mies löydettiin kuolleena viime viikon keskiviikkona.

Keskusrikospoliisi tutkii kotkalaismiehen kuolemaa murhana. Kuva: Silja Viitala / Yle

Keskusrikospoliisi toivoo lisää havaintoja henkirikoksesta, joka paljastui Kotkan ja Pyhtään rajalla viime viikolla.

– Yleisövihjeitä on tullut ihan kiitettävästi, mutta vielä toivomme, että kansalaiset ottaisivat meihin yhteyttä, tutkinnanjohtaja ja rikosylikomisario Thomas Elfren Keskusrikospoliisista sanoo.

Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena Räskintien varrella sijaitsevan hiekkakuopan alueelta keskiviikkona 27. toukokuuta. Poliisi tutkii kuolemaa murhana, ja henkirikoksen epäillään tapahtuneen ruumiin löytöpaikalla.

Poliisi kaipaa havaintoja Räskintien ympäristöstä keskiviikkoillalta 27. toukokuuta. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen kello 16:n ja 19.30:n välisenä aikana.

Vihjeitä ja havaintoja pyydetään lähettämään osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun) tai soittamaan numeroon 050 3999 433.

Keskusrikospoliisilla on käynnissä myös toinen vakava väkivaltarikostutkinta Kotkan ja Pyhtään alueella. Poliisi otti huhtikuussa kiinni kaksi miestä, joita epäillään murhan yrityksestä ja tapon yrityksestä.

Elfgrenin mukaan Räskientien henkirikoksella ei ole yhteyttä huhtikuun tapahtumiin.