RoKiin kiinnitettiin jo vanhoja ja uusia pelaajia – maalivahti lähtee ulkomaille

Päävalmentajan mukaan ensi kauden joukkue on taitotasoltaan viime kautta parempi.

RoKi jäi viime kaudella Mestiksen 10. sijalle. Arkistokuva. Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Kiekon joukkue rakentuu aikataulussa. Päävalmentaja Santeri Immosen mukaan joukkueeseen on jo kiinnitetty pelaajia viime kaudelta ja hankittu myös muutama uusi pelaaja.

– Puolustuspäähän on tullut paljon lisää kiekollista osaamista. Tullaan olemaan vähän hyökkäysvoimaisempi ja taitotasolla astetta kovempi kuin viime vuonna.

Maalivahdin paikka on vielä avoinna, sillä joukkueen luottoveskari Paavo Hölsä siirtyy ulkomaille. Immonen on iloinen Hölsän puolesta, mutta sanoo että hänet olisi mielellään pidetty joukkueessa.

– Se on niin tärkeä pelipaikka, ettei virheitä voi tehdä. Meillä on verkot vesillä ja kyllä me siihen paikkaaja löydetään, Immonen luottaa.

RoKi jäi viime kaudella Mestiksen 10. sijalle. Tulos oli päävalmentajan mukaan pettymys.

Peliä on analysoitu ja mietitty, mikä viime kaudella meni vikaan. Alkukauteen pitää satsata, Immonen tietää.

– Täytyy parantaa viime vuodesta. Tarkemmat tavoitteet mietitään yhdessä seurajohdon ja pelaajien kanssa. Varmasti ensimmäisenä lähdetään hakemaan play off - paikkaa.

Lue lisää:

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).