1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Valtteri Bottas

Polar ja Bottas aloittavat yhteistyön – F1-tähden treenaamista avataan julkisuuteen aiempaa laajemmin

Sopimuksen arvoa ei kerrota julkisuuteen, mutta Bottaksen agentti kuvaa sitä merkittäväksi.

Valtteri Bottas
F1-kuljettaja Valtteri Bottas yhdessä Polarin Ida Stenin ja Tomi Saarion kanssa.
Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas on tunnettu innokkaana harjoittelijana. Hänen nimissään on useana vuonna järjestetty muun muassa duathlon-kilpailu. Kuvassa vasemmalta Polarin partner marketing specialist Ida Sten, Bottas ja Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario.Polar Electro Oy

Kempeleläinen urheiluelektroniikkaa valmistava Polar ja Formula 1 -ajaja Valtteri Bottas ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Sen myötä Bottaksen treeniohjelmaa ja harjoittelua on tarkoitus avata myös julkisuuteen.

Polarin logoa ei tulla näkemään Formula 1 -kilpailuissa Bottaksen varusteissa tai autossa, vaan yhteistyö näkyy uudenlaisilla kanavilla, Bottaksen agentti Ville Ahtiainen sanoo.

– Haluamme painottaa sitä, että liikunta, urheilu ja yhdessä liikkuminen on makea juttu. Tällaisiin asioihin, kuten liikuntaan, luontoon ja suomalaisuuteen, haluamme liittää Valtterin omaa brändiä.

Ahtiainen ei halua avata ensi vuoteen saakka ulottuvan sopimuksen rahallista arvoa tarkemmin. Hänen mukaansa puhutaan kuitenkin merkittävistä summista.

Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario kertoo, että yhtiö on suunnannut markkinointiaan uudella tavalla jo jonkin aikaa, ja nyt oli sopiva hetki aloittaa yhteistyö isomman maailmantähden kanssa.

– Lähdemme yhteistyöhön nimenomaan Valtterin kanssa. Tarkoitus olisi seurata ja saada vinkkejä meidän blogeissa ja hänen itsensä jakamana hänen harjoittelustaan ja treenaamisesta.

Saarion mukaan Bottaksen kanssa tehdyllä sopimuksella otetaan ensiaskelia uudenlaisesta yhteistyöstä ja haetaan kokemuksia.

Myös toisella suomalaisella F1-tähdellä Kimi Räikkösellä on yrityskumppani Oulun seudulta, kun lukkofirma iLoq on tehnyt yhteistyötä Räikkösen kanssa yli vuoden ajan.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi