1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Helsinki

Pussikaljasää saapui Helsinkiin

Lämmin kesäilma hellii Helsinkiä. Kaupunkilaiset nauttivat auringosta, jäätelöstä, viileistä juomista ja toistensa seurasta.

Perjantai-iltapäivänä Tokoinranta täyttyy iloisista seurueista. Veikko Heikkilä (oik.) on juuri muuttanut Helsinkiin töiden ja rakkauden perässä. Veljekset Jani (vas.) ja Joni Passi ovat vierailemassa Jyväskylästä.

Pussikaljoittelussa hienointa on, ettei tarvi mitään suunnitelmia!

Veikko Heikkilä

Andrea Forsenilla (vas.) on syytä juhlaan. Hän täyttää tänään 21 vuotta. Linnea Henttonen nostaa ystävänsä kanssa lasin skumppaa.

Koronapelko on nyt vähän rauhoittunut, että sen puolesta voisi jatkaa terassillekin.

Linnea Henttonen

Eiranrannassa Luka Varakas on lopettanut aamuisen videopelisession ja tullut ulos jätskille.

Olen pukeutunut Micheal Jacksoniksi ihan vain huvikseen!

Luka Varakas

Koffin puistossa lomautettu alusvaateliikkeen myyjä Katri Tekoniemi ottaa aurinkoa ja selailee opiskelupaikkoja.

Jatkan tästä kaverin kans syömään ja drinkille. Pussikalja kiinnostaa aina!

Katri Tekoniemi

Niko Mäkinen joi ulkona yhden oluen. Nyt hän suuntaa kotiin hakemaan soittimia ja jatkaa iltaa ulkona kavereiden kanssa musisoiden.

Uimastadion täyttyy hiljalleen viilennystä kaipaavista kaupunkilaisista. Koronan vuoksi vierailijoita otetaan kerrallaan korkeintaan 500.

Jehja Salloumin täydelliseen kesäpäivä kuluu hauskanpitoa jätkien kanssa: uintia, koripalloa, lentopalloa, auringonottoa.

Sika hyvä fiilis! Nautitaan nyt auringosta, kun sitä kerran on. Otetaan brunaa, että väri vaihtuu.

Jehja Salloum

Jonathan Paasonen ja Siiri Kaiponen kylpevät auringossa. Sairaanhoitajana työskentelevä Kaiponen kehuu, että Uimastadionilla turvavälit pitävät ja koronan voi hetkeksi unohtaa.

Tomi Pekkanen ja Leevi Lönn jatkavat uinnin jälkeen vielä treenaamista. Lönn tuumaa, että illalla voisi hyvinkin lähteä pussikaljalle.

Päivä painuu iltaan, ja puistoissa väki vain lisääntyy. Ihmiset ottavat maljaa kesälle, ystäville ja juhlapäivää viettävälle Helsingin kaupungille.

Tekijät

Miika Koskela

Arttu Timonen

Julkaistu 12.6.2020

Lue seuraavaksi