1. yle.fi
  2. Uutiset

HJK lainaa nuorta maalivahtilahjakkuuttaan RoPSille

Matias Niemelä liittyi RoPS:n harjoitteluvahvuuteen sunnuntaina.

Veikkausliiga
Maalivahti Matias Niemelä
Matias Niemelä on 18-vuotias maalivahti.RoPS

HJK:n maalivahti Matias Niemelä siirtyy loppukauden lainalle Rovaniemen Palloseuraan. 18-vuotias Niemelä liittyi RoPS:n harjoitteluvahvuuteen sunnuntaina.

RoPSin mukaan Niemelä on yksi tämän hetken lahjakkaimmista nuorista maalivahdeista. Viime kaudella hän pelasi jalkapallon Kakkosessa Klubi 04:n paidassa.

Rovaniemen Palloseurassa Niemelä liittyy edustusjoukkueen harjoitusrinkiin ja on tarvittaessa myös akatemiajoukkue RFA:n käytettävissä.

– Jos Matias osoittaa olevansa meidän paras maalivahti, silloin hän pelaa Veikkausliigaa, RoPSin päävalmentaja Vesa Tauriainen sanoo seuran tiedotteessa.

Myös Matias Niemelä sanoo hänen tämän kauden tavoitteensa olevan pelata Veikkausliigassa. HJK:ssa se tuskin olisi tapahtunut, sillä helsinkiläisjoukkueella on tällä hetkellä todella kovatasoiset maalivahdit. Yksi heistä on ex-ropsilainen Antonio Reguero, jonka helsinkiläisseura nappasi Rovaniemeltä viime lokakuussa.

Rovaniemen Palloseuran kausi Veikkausliiga alkaa torstaina 2. heinäkuuta vierasottelulla FC Interin kotikentällä Turussa. Ensimmäisen kotiottelun RoPS pelaa Rovaniemellä 8. heinäkuuta, jolloin kaupunkiin saapuu Helsingin IFK.

Lue seuraavaksi