1. yle.fi
  2. Uutiset

Finanssivalvonnalla ei enää huomautettavaa Juha Koposen kokemuksesta – aloittaa LähiTapiolan pääjohtajana

Koposen oli tarkoitus aloittaa tehtävässään jo tämän vuoden alussa.

LähiTapiola
Juha Koponen
Juha Koponen pohti tammikuussa, voitaisiinko sairauksien ennaltaehkäisy eli esimerkiksi terveet elämäntavat ottaa paremmin huomioon terveysvakuutusten hinnoittelussa.Yle

Finanssivalvonnalla ei ole enää huomautettavaa Juha Koposen aloituksesta LähiTapiolan pääjohtajana, kertoo LähiTapiola tiedotteessa.

Koposen oli alun perin tarkoitus aloittaa pääjohtajana jo tämän vuoden alussa. Aloitus kuitenkin lykkääntyi, koska Finanssivalvonnan mukaan Koposelta puuttui käytännön ammatillista kokemusta vakuutusalalta.

Koponen on toiminut vuoden alusta LähiTapiolan vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana. Hän on hoitanut vain osaa pääjohtajalle kuuluvista tehtävistä, kun LähiTapiola on odottanut hänen täyttävän Finanssivalvonnan asettamat vaatimukset kaikkiin pääjohtajan tehtäviin.

Lue lisää:

Vakuutusyhtiö LähiTapiola varoittaa terveydenhuollon kriisistä: "Pontevia uudistuksia tarvitaan, Suomi eriytyy myös terveyspalveluissa"

Pääjohtajaksi valittu Juha Koponen ei aloitakaan LähiTapiolan johdossa vuodenvaihteessa – Fiva: Vakuutusalan kokemus ei vieläkään riitä

Lue seuraavaksi