Forssan palloseura ja HPK yhteistyöhön – HPK:n toimitusjohtaja: "FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi"

Yhteistyösopimuksella Liiga-seura HPK tukee FPS:ää urheilullisesti, taloudellisesti ja hallinnollisesti.

Forssa
Jääkiekko, kuvituskuva
Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea myönsi Forssan palloseuralle Mestis-lisenssin toukokuussa 2020.Tomi Hänninen

Forssan palloseura ja jääkiekon Liiga-seura HPK ryhtyvät pitkäaikaiseen yhteistyöhön. HPK Liiga Oy ja Mestikseen nouseva Forssan Palloseura ovat solmineet kolmeksi kaudeksi yhteistyösopimuksen. Seurat ovat lisäksi sopineet kahdesta optiovuodesta.

– Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi, että FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Tämä antaa meille tulevaisuuteen erittäin hyvät yhteistyömahdollisuudet. Meillä on vahva usko, että FPS tulee onnistumaan tässä hankkeessa, kertoo HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen joukkueen tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Forssan Palloseura ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorelan mukaan yhteistyösopimuksessa tärkeintä on se, että FPS saa sen avulla HPK:lta kokonaisvaltaista tukea.

– Sopimuksen ansiosta saamme tukea, pelaajiston ja valmennuksen puolelle, kuin myös seuran hallinnolliselle osa-alueelle.

Sopimus mahdollistaa myös seurojen välisen pelaajaliikenteen. Esimerkiksi HPK:n nuorten U20 -joukkueen pelaajia voi tarvittaessa siirtyä vapaasti FPS:n Mestis-joukkueeseen kerryttämään kokemusta ennen Liiga-otteluita.

Yhteistyö alkaa 1.8.2020 kolmen vuoden mittaisella sopimuksella, joka kattaa täten jääkiekkokaudet 2020–2023. Sopimus on voimassa sillä ehdolla, että Forssan Palloseura pelaa Mestiksessä.

Lue myös:

Forssan Palloseura sai Mestis-lisenssin – FPS:n Vuorela: "Iso asia koko kaupungille"