Tallinnaan risteillään Turusta myös elokuussa – Tallinkin poikkeusreitille runsaasti kysyntää

Aiemmin ilmoitetun kolmen risteilyn jatkoksi etelänaapuriin pääsee Turusta kolmella lisäristeilyllä.

risteilyt
Tallink Silja Baltic Queen.
Baltic Queen tekee kaikkiaan kuusi kesäristeilyä Turusta Tallinnaan heinä–elokuussa. Arkistokuva.Tallink group

Viime viikolla julkistettu Turku–Tallinna-risteily on osoittautunut niin suosituksi, että lähtöjä jatketaan elokuulle. Turusta pääsee heinä-elokuussa risteilemään kuudesti suoraan Tallinnaan.

Tallink Siljan kolme lisälähtöä Turku–Tallinna-reitillä toteutetaan tiistaisin 28. heinäkuuta alkaen. Viimeinen risteily lähtee Turusta 11. elokuuta.

Varustamo ilmoitti viime viikolla avaavansa reitin 7. heinäkuuta alkaen kolmella lähdöllä, kun matkustusrajoitukset Viroon lievenivät. Aiemmin Turusta on päässyt risteilemään Tallinnaan ainoastaan joulun aikaan.

– Asiakkaat ovat kiitelleet kovasti nopeaa reagointiamme uusien matkavaihtoehtojen kehittämisessä. Risteily on herättänyt laajaa mielenkiintoa ja sekä kyselyitä että varauksia on tullut paljon heti reitin julkistamisen jälkeen, kertoo Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Nina Honkaranta yhtiön tiedotteessa.

Päivä Tallinnassa -risteilyn lisäksi on mahdollista tehdä myös reittimatkoja Turusta Tallinnaan tai toisinpäin. Laiva pysähtyy Ahvenanmaan Långnäsissä mennen tullen.

Aiemmin aiheesta:

Turusta laivaristeilyjä Tallinnaan heinäkuussa