Kaskisissa ei äänestetäkään tänään kaupunginjohtajan luottamuksesta

Kaskisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangsin mukaan kaupunginjohtajaa on  kuultava ennen luottamusäänestystä.

Kaskinen
Stadshuset i Kaskö.
Kaskisten kaupunginvaltuusto ei äänestäkään tänään kaupunginjohtaja Minna Nikanderin luottamuksesta. Kaupunginjohtajaa kuullaan asiassa erikseen.Juho Karlsson / Yle

Kaskisten kaupunginjohtaja Minna Nikanderin luottamuksesta ei äänestetäkään tänään pidettävässä kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Kaskisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangsin mukaan kaupunginjohtajaa on kuultava ennen luottamusäänestystä.

Kaskisissa on kuohunut jo pidemmän aikaa. Huhtikuisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa jätettiin aloite kaupunginjohtajan luottamuksen selvittämistä.

Mangs kuvaa tilannetta Kaskisissa hyvin epätavallisena ja ymmärtää, että poliittisesti polarisoitunut tilanne on epämiellyttävä.

Mangs uskoo, että uusi järjestely on sujuvampi ratkaisu, joka myös varmistaa, että kaupunginjohtaja kuullaan asiayhteydessä.

Nikander on ollut Kaskisten johtajana noin kaksi ja puoli vuotta. Tuona aikana hän on hakenut neljästi muualle kunnanjohtajaksi.