Lapissa panostetaan koronavalistukseen – kunnat ja THL aloittavat omat kampanjansa

Lapissa muun muassa sairaanhoitopiiri ja kunnat aloittavat valistuskampanjan koronavirusta vastaan tällä viikolla.

koronaviruspandemia
Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen mainosständi suomeksi ja ruotsiksi.
Esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) lisää näkyvyyttä Google-mainoskampanjalleen Lapin alueelle. Lisäksi se hankkii tienvarsimainoksia Pellossa ja Torniossa sijaitseviin näyttötauluihin.Eleni Paspatis / Yle

Lapissa lisätään valistusta koronaviruksesta kahdessa kampanjassa. Lapin sairaanhoitopiiri ja kunnat aloittavat yhteistyötahojensa kanssa somekampanjan Facebookissa ja Instagramissa.

Samaan aikaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) lisää näkyvyyttä omalle valistuskampanjalleen, joka on ollut käynnissä Googlessa valtakunnallisesti. THL ostaa ensi viikosta lähtien lisää Google-mainoksia Lapin alueelle.

Lisäksi se hankkii tienvarsimainoksia Pellossa ja Torniossa sijaitseviin näyttötauluihin. THL:n mukaan Lappiin päätettiin satsata lisää Pohjois-Ruotsin huonon koronatilanteen vuoksi.

Lue lisää

Pohjoisen aluehallintovirastot: Jos koronatilanne pahenee, alueellisia rajoituksia saadaan voimaan nopeasti

Norrbottenin koronatilanne on rauhallinen Suomen rajan tuntumassa, ylilääkärin mielestä vaara leviämiselle on silti: "Pitempi oleskelu Ruotsissa on riski"

Jällivaaran koronatilanne jatkuu vaikeana, teho-osasto on täynnä, henkilökuntaa lomilla – ylilääkäri: En tiedä, miten selviämme, mutta sinnittelemme

THL:n koronakampanjan juliste
THL:n kampanjamateriaaliaTHL

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus