1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tapahtumat

Koria Roll on peruttu – festarin paluu siirtyy ensi kesään

Tapahtuma päätettiin perua koronaan liittyvien anniskelurajoitusten takia.

tapahtumat
Maustetytöt
Maustetytöt oli yksi Koria Rolliin kiinnitetyistä esiintyjistä. Nyt tapahtuma siirtyy vuodella elokuun 2021 puoliväliin.Joonas Josefsson/Yle

Koria Roll -festivaali on peruttu tältä kesältä. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 12 vuoden tauon jälkeen Kallioniemessä Kouvolan Korialla elokuun puolivälissä.

Esiintymään olisivat tulleet esimerkiksi Anssi Kela, Elastinen ja Maustetytöt sekä aiemmin paljastamattomat Ellinoora ja Abreu. Nyt tapahtuma siirtyy elokuulle 2021.

Tapahtumajärjestäjien mukaan peruutuksen taustalla ovat uudet ohjeet, joita aluehallintovirastot antoivat heinäkuun alussa yleisötapahtumien järjestämiseen.

Rajoitukset lievenivät monilta osin, mutta ne eivät olisi mahdollistaneet Koria Rolliin suunniteltua anniskelua. Se olisi järjestäjien mukaan tehnyt tapahtumasta toimimattoman ja kannattamattoman.

– Koria Rollin koko tapahtuma-alue olisi ollut anniskelualuetta, mikä tarkoittaa, että kaikille asiakkaille pitäisi olla istumapaikka. Mielestämme tämä vaatimus tappaa festarit, joten joudumme nostamaan kädet ilmaan, tapahtumapäällikkö Matti Lindholm sanoo tiedotteessa.

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat nyt ensimmäistä kertaa salibandyseura Korian Klubi ja jääkiekkoseura Kouvolan KooKoo.

Järjestäjien mukaan tämän kesän tapahtumaan hankitut liput voi joko palauttaa tai käyttää sellaisenaan ensi vuonna. Tapahtuma ottaa yhteyttä kaikkiin verkkokaupasta lipun ostaneisiin.

Lue myös:

Musiikkifestivaali Koria Roll järjestetään ensi kesänä Kouvolassa – edellisestä kerrasta 12 vuotta

Lue seuraavaksi