St Michel ravien lipuista myyty noin 2 000 – lippujen määrä on rajoitettu koronatilanteen vuoksi

Katsomot on jaettu viiteen eri sektoriin.

raviurheilu
Ulf Ohlssonin ohjastama Makethemark voitti kansainvälisen St. Michel -ajon St. Michel -raveissa Mikkelissä.
Ulf Ohlssonin ohjastama Makethemark voitti kansainvälisen St. Michel -ajon Mikkelissä viime vuonna. Arkistokuva.Hanna Laakso / Hippos

Suomen suurimpien ravitapahtumien joukkoon kuuluvan Mikkelin St Michel -ravien lipunmyynti alkoi vilkkaasti heti torstaina.

– Ensimmäisen vuorokauden aikana myytiin noin 2 000 lippua, kertoo Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen. Tähän mennessä kiinnostavampi päivä on ollut sunnuntai.

Tiainen arvioi, että kaikki poikkeusvuonna myynnissä olevat 5 000 lippua myydään ennakkoon eikä portille jää enää lippuja. Normaalitilanteessa raveihin on myyty yli 20 000 lippua.

Tapahtuman aikana katsomot on jaettu viiteen eri sektoriin, eikä sektorista toiseen liikkumista ei sallita. Jokaiselle sektorille on omat kulkuporttinsa sekä palvelunsa.

Tapahtumalle on jo tehty viranomaiskatsaus ja suunnitelmat on hyväksytty, tällä kertaa suunnitelmat kävi läpi myös pandemialääkäri.

Raveihin on tulossa vielä muutamia hevosia mukaan.

– Koskaan ei varmaan saa kaikkia haluttuja supertähtiä viivalle. Itse vielä odottaisin, että ravilegenda Pekka Korpi nähtäisiin mukana lähdöissä, sanoo Kari Tiainen.