1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. autopalo

Kaksi henkilöautoa paloi Kouvolassa viikonloppuna – poliisi epäilee, että joku sytytti palot tahallaan

Kouvolassa on myös rikottu autojen laseja.

Poliisi selvittää autopaloja Kouvolan Mielakassa. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Kouvolan Mielakassa paloi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaksi henkilöautoa. Poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi ja pyytää tapahtumista havaintoja.

Ensimmäinen autopalo tapahtui sunnuntaina 5. heinäkuuta kello 1.30 Kanervistontiellä, jossa paloi farmarimallinen Ford Mondeo. Poliisi epäilee, että ulkopuolinen henkilö on sytyttänyt palon.

Kello 5.20 Mielakantiellä paloi hopeanvärinen Fiat Punto. Tapahtumapaikalla olevien jälkien perusteella poliisi epäilee, että auto on ajautunut ojaan ja sytytetty sen jälkeen palamaan.

Mielakantiellä palanut auto oli ilmoitettu anastetuksi Puutarhurinkadulta samana yönä kello 2:n jälkeen. Poliisi pyytää havaintoja sekä palosta että anastamisesta.

Voikkaalla rikottiin autojen ikkunoita

Autopalojen lisäksi poliisi tutkii tapausta, jossa henkilöautoista oli rikottu laseja Kouvolan Voikkaalla.

Vahingonteot tapahtuivat Koululaisentie 2:n parkkipaikalla sunnuntaina 5. heinäkuuta kello 17.00–19.20.

Harmaasta Mazda 6 -henkilöautosta oli rikottu tuulilasi ja punaisesta Renault Meganesta oli rikottu tuulilasi sekä molemmat matkustajan puolen ikkunat.

Mielakan ja Voikkaan tapahtumiin liittyvistä havainnoista ja muista tiedoista voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai soittamalla numeroon 050 447 9574.