Poliisi vaatii kahta vangittavaksi Espoon Suurpellon murhasta – epäillyillä vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen

Miesten vangitsemista käsitellään huomenna Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

henkirikokset
Suurpellon asuinalue Espoossa.
Keskusrikospoliisi tutkii Espoon Suurpellossa tiistaina 7.7.2020 tapahtunutta henkirikosta. Vesa Moilanen / Lehtikuva

Keskusrikospoliisi vaatii vangittavaksi kahta miestä Espoon Suurpellossa tiistaina 7. heinäkuuta tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen, poliisi tiedottaa.

Vuonna 1980 syntyneitä miehiä vaaditaan vangittaviksi murhasta todennäköisin syin epäiltynä. Vangitsemista käsitellään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa huomenna perjantaina 10.7.

Rikoksen uhri oli vuonna 1995 syntynyt mies, jota ammuttiin Klariksentiellä tiistaina noin kello yhdeksän aikaan illalla. Mies kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin.

Poliisi selvittää teon motiivia. Viranomaisten tiedon mukaan rikoksesta epäillyillä on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

– Tapahtumiin liittyen on kuultu useita henkilöitä ja meille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta. Kiitämme kaikista saamistamme vihjeistä ja tiedoista asiaan liittyen, ja pyydämme kaikkia asiasta tietäviä olemaan meihin yhteydessä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo Keskusrikospoliisista tiedotteessa.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä tai tapauksesta jotain tietäviä toimittamaan tietoja ja havaintoja osoitteeseen vihjeet.espoo(a)poliisi.fi tai numeroon 050 598 0057. Numeroon voi toimittaa myös mahdollista kuva- tai videomateriaalia Whatsappin kautta.

Lue lisää:

Espoon Suurpellossa on ammuttu – yksi henkilö toimitettu sairaalahoitoon

Espoon Suurpellon ampumisesta pidätetty kaksi henkilöä epäiltynä murhasta – KRP tutkii tapausta