Seinäjoen Kuninkuusraveihin sittenkin yleisöä

Kolmipäiväiseen tapahtumaan myydään tuhat lippua joka päivälle. Myynti alkaa torstaina.

raviurheilu
Ravihevosia Jokimaan raviradalla Lahdessa Kuninkuusraveissa 3.8.2019.
Viim vuonna Kuninkuusravit järjestettiin Lahdessa.Yle

Seinäjoen Kuninkuusraveihin otetaan sittenkin rajoitettu määrä yleisöä. Suomen Hippoksen valtuuskunta on käsitellyt yleisöasiaa uudelleen tänään. Valtuuskunta päätyi siihen, että kolmipäiväisiin Kuninkuusraveihin myydään tuhat pääsylippua joka päivälle.

Kesäkuun lopulla valtuuskunta ehti jo päättää, että tämän vuoden Kuninkuusravit ajetaan ilman yleisöä.

– Asiasta on käyty paljon keskustelua tämän jälkeen. Kun muutoshalukkuutta oli laajasti olemassa, päätimme nostaa yleisöasian vielä uudelleen valtuuskunnan käsittelyyn, Suomen Hippoksen vt. toimitusjohtaja Minna Mäenpää taustoittaa.

Niin Hippoksessa kuin Seinäjoen Ravikeskuksessa ollaan ratkaisuun tyytyväisiä.

– Kuninkuusravit herättää vahvoja tunteita, mikä kertoo tapahtuman merkityksestä koko alalle. Matkan varrella on käyty kiivastakin keskustelua, mutta olemme todella iloisia siitä, miten olemme löytäneet yhteisiä ratkaisuja haasteisiin nopeallakin aikataululla, toteavat Mäenpää ja Seinäjoen Ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää Hippoksen tiedotteessa.

Liput myyntiin ensi viikolla

Lipunmyynti Kuninkuusraveihin alkaa torstaina 16. heinäkuuta klo 12 Seinäjoen Ravikeskuksen verkkokaupassa. Liput myydään nopeusjärjestyksessä ja yksi henkilö voi ostaa korkeintaan viisi lippua.

Aiemmin vuoden 2020 Kuninkuusraveihin ostetut liput eivät käy tämän vuoden tapahtumaan, vaan niiden siirto ensi vuodelle on edelleen voimassa.

Jos raveihin ei saa tänä vuonna lippua, tunnelmaan voi virittäytyä raviratojen etäkatsomoissa. Ravit välitetään isoilla screeneillä ympäri Suomen. Seinäjoen Kuninkuusravit järjestetään 31.7.–2.8.2020.