Oulun akuuttivastaanotoilla hoidetaan kesällä kiireelliset asiat – hengitystieoireissa Kontinkankaan ja Haukiputaan koronavastaanotoille

Oulun hyvinvointipalveluista muistutetaan, että koronapuhelimeen ei kannata soittaa muissa kuin kyseiseen tautiin liittyvissä epäilyissä.

Hyvinvointikeskus
Oulun kaupungin ohjeet näytteenottoon hakeutumiseen.
Oulun kaupungin ohjeistus näyteenottoon ja hoitoon hakeutumiseksi.Oulun kaupunki

Muu kuin hengitystieinfektioihin liittyvä kiireellinen hoito on Tuiran, Kaakkurin ja Kiimingin hyvinvointikeskuksissa. Kaikkiin kaupungin hyvinvointikeskuksiin voi saada pidemmän tähtäimen aikoja.

Tilannetta on sekoittanut se, että Kontinkankaan ja Haukiputaan hyvinvointikeskuksissa hoidetaan nyt kiireellisinä vain koronaepäilyjä.

Koronapuhelimeen ei kannata soittaa muissa kuin kyseiseen tautiin liittyvissä tilanteissa.

Palvelupäällikkö Liisa Kylmäsen mukaan muissa kuin korona-asioissa on otettava yhteys puhelimitse tai Oulun Omahoidon kautta omaan hyvinvointikeskukseen.

– Jos on hengitystieinfektion oireita, asioi Kontinkankaan ja Haukiputaan hyvinvointikeskusten koronavastaanotoilla. Jos ei ole hengitystieinfektion oireita, voit asioida Tuiran, Kaakkurin ja Kiimingin hyvinvointikeskuksissa, Kylmänen muistuttaa tiedotteessa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)