Mikkelissä Pitkäjärven rantakioskiin murtauduttiin uudelleen

Kioskiin murtauduttiin ensimmäisen kerran vain reilu viikko sitten.

murto
Kioskin tuhotut terassikalusteet.
Kuva on otettu ensimmäisen murron jälkeen heinäkuun alkupuolella. Silloin Rantaboksin kalusteita oli rikottu.Jaana Strandman

Mikkelissä Pitkäjärven Rantaboksi-kioskiin on murtauduttu toistamiseen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Kioskin pyörittämiseen osallistuva Jaana Strandman kertoo asiasta Facebookissa, ja poliisi vahvistaa tiedon murrosta.

– On tämä todella ihmeellistä ja harmillista. Eikö mikään riitä, Strandman kommentoi asiaa Ylelle.

Poliisi ei vielä maanantaiaamuna kertonut tarkempia tietoja, millaista mahdollista vahinkoa kioskilla on tehty.

Strandman arvelee, että varkaat ovat paenneet paikalta hälytyksen mentyä päälle. Strandman kertoo myös, että kioskista oli viety karkkia ja limsaa. Paikat olivat sotkussa.

– Sähköt oli tietysti myös katkaistu. Sähkökaappi oli murrettu auki.

Mikkelissä suositulla rannalla sijaitsevaan kesäkioskiin murtauduttiin ensimmäisen kerran vain reilu viikko sitten. Tuolloin kioskista oli viety kassa ja kahvinkeitin, minkä lisäksi kioskilla oli tehty ilkivaltaa.

Lukuisat mikkeliläiset yrittäjät tukivat Rantaboksin nuorta yrittäjää murron jälkeen, ja kioskille asennettiin myös valvontajärjestelmä. Strandmanin Facebook-julkaisun mukaan viime yön murtautujat olivat ehtineet poistua paikalta ennen vartijoiden saapumista paikalle.

LISÄYS 20.7.2020 kello 9:22 Juttuun lisätty Jaana Strandmanin kommentit.

Lue myös:

Murtautujat tuhosivat 14-vuotiaan Emilia Simoksen kioskin – muut yrittäjät ampaisivat apuun ja nyt kioskissa on murtohälytinkin