Asumaton talo paloi purkukuntoon Lempäälän keskustan tuntumassa

Tulipalossa ei pelastuslaitoksen tietojen mukaan ole sattunut henkilövahinkoja. Myöhemmin illalla paloi myös eteläisellä Tampereella.

Tampere
Lempäälän keskustassa, Tampereentie 26:ssa syttyi 22.7.2020 kello 18 illalla palamaan asumaton talo. Se tuhoutui purkukuntoon.
Jesse Jyrälä

Asumaton omakotitalo vaurioitui tulipalossa purkukuntoon Lempäälässä Pirkanmaalla keskiviikkoiltana. Talo sijaitsee lähellä Lempäälän keskustaa ja rautatieasemaa Tampereentien varressa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen palosta hieman ennen iltakuutta. Palokunnan saapuessa rakennuksen ullakko ja kattorakenteet paloivat voimakkaasti.

Pirkanmaan pelastuslaitos kertoi hieman ennen iltakahdeksaa, että rakennuksen kattorakenteet oli purettu ja voimakkain palo saatu sammumaan. Palokunta jatkoi edelleen palopesäkkeiden raivausta ja sammutusta rakenteissa.

Liikenne oli sammutustöiden vuoksi illalla katkaistu Tampereentie 26:n kohdalta.

Tulipalossa ei pelastuslaitoksen tietojen mukaan sattunut henkilövahinkoja. Poliisi ja pelastuslaitoksen palontutkinta tutkivat palon syttymissyytä, josta ei toistaiseksi ole tietoa.

Myöhemmin keskiviikkoiltana paloi myös Tampereen eteläosassa Särkijärven rannassa. Iida Mannisen tiellä tuhoutui vanha erillinen saunarakennus. Siinä ei ollut tiettävästi saunottu hiljattain.

Päivitys 22.7. klo 20.58: Päivitetty uusilla tiedoilla.

Päivitys 23.7. klo 6.40: Lisätty tiedot toisesta tulipalosta.