Inter investoi 700 000 euroa lämmitettävään tekonurmikenttään – Turun talviharjoitusolosuhteisiin huomattava parannus

Kenttäyhtiö vuokraa tekonurmea myös muille seuroille.

Varsinais-Suomi
Rakennustyöt käynnissä Turun Kupittaan harjoituskentällä.
Uusi tekonurmi valmistuu syksyn aikana.FC Inter Turku

Turku saa syksyllä uuden jalkapalloiluun tarkoitetun lämmitettävän tekonurmikentän. Rakennustyöt Uudenmaankadun varrella sijaitsevalla Kupittaan harjoituskenttä ykkösellä ovat alkaneet.

Hankkeesta vastaa FC Inter Turun omistama Kupittaan Tekonurmi Oy. Kyseessä on Turun toinen lämmitettävä tekonurmikenttä. Se tuo helpotusta jalkapallon talviharjoitteluun. Kenttäyhtiö vuokraa tekonurmea myös muiden seurojen käyttöön.

FC Inter Turun varapuheenjohtaja ja Kupittaan Tekonurmi Oy:n hallituksen jäsen Pasi Hyvätti pitää uuden kentän valmistumista erittäin merkittävänä asiana koko seudun jalkapalloilulle. Varsinkin talvikaudella vuorojen saaminen on tähän asti ollut hyvin haastavaa.

– Kyseessä on jalkapallon ensimmäinen merkittävä olosuhdeparannus Turussa vuosiin. Tällä seudulla on valtava määrä jalkapalloilijoita, mutta mahdollisuudet harrastaa ovat siihen nähden erityisesti talvella hyvin rajalliset. Yhtiö tulee vuokraamaan kenttää myös muille seuroille. kertoo Hyvätti tiedotteessa.

Kyseessä on noin 700 000 euron investointi. Kupittaan Tekonurmi Oy on saanut hankkeeseen aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettyä valtionavustusta ja UEFA:n HatTrick-avustusta.