Kortiton kuski ajoi autolla sisään ostoskeskukseen – poliisi epäilee vahinkoa

Poliisin mukaan Helsingissä Herttoniemessä kauppakeskukseen henkilöautolla ajaneen miehen ajo-oikeus ei ollut voimassa.

liikennerikkomukset
Henkilöauto ajoi maanantaina sisälle kauppakeskus Megahertziin Helsingin Herttoniemessä.
Henkilöauto ajoi maanantaina sisälle kauppakeskus Megahertziin Helsingin Herttoniemessä.Tuomas Rimpiläinen / Yle

Keski-ikäinen mies ajoi henkilöautolla sisään kauppakeskus Megahertziin Helsingissä Herttoniemessä maanantai-iltana. Poliisin alustavien selvitysten mukaan tilanne vaikuttaa vahingolta. Myöskään päihteillä ei ollut osuutta asiaan.

– On ilmeistä, että mitään tahallisuuteen viittaavaa tapahtuneessa ei ole, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta.

Kauppakeskuksen vartija pysäytti sisään ajaneen auton. Tilanteessa syntyi aineellisia vahinkoja, mutta poliisin mukaan henkilövahingoilta säästyttiin.

Ambulanssin henkilökunta tarkisti kuljettajan voinnin paikan päällä, ja hänet vietiin sairaalaan. Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan miestä.

Maanantaina paikalla olleen Ylen toimittajan Tuomas Rimpiläisen mukaan kuljettajan paikalla istunut mies oli ollut täysin rauhallinen eikä hän ollut tehnyt vastarintaa.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, koska kuljettajan ajo-oikeus ei ollut voimassa.

kauppakeskus Megahertz
Kuvan perusteella auto näyttää peruuttaneen apteekin viereisiin oviin.Tuomas Rimpiläinen / Yle

Lisää aiheesta:

Auto ajoi sisään kauppakeskukseen Helsingin Herttoniemessä – poliisin mukaan sisäänajo vaikuttaa vahingolta