Raju kuolonkolari Kehä III:lla – Henkilöauton kuljettaja kuoli ajauduttuaan vastaantulevien kaistalle ja törmättyään pakettiautoon, molemmat autot lunastuskuntoon

Pakettiauton kuljettaja loukkaantui vakavasti aamulla sattuneessa nokkakolarissa Kehä III:lla Espoossa.

liikenneonnettomuudet
Espoossa Kehä III:lla tapahtui torstaina 30. heinäkuuta 2020 liikenneonnettomuus. Kauklahdenväylän liittymän kohdalla tapahtuneessa kolarissa kuoli yksi ihminen ja toinen loukkaantui vakavasti.
Espoossa Kehä III:lla tapahtui tänä aamuna raju kolari, jossa kuoli yksi ihminen ja toinen loukkaantui vakavasti.Markku Ulander / Lehtikuva

Espoossa Kehä III:lla sattui puoli seitsemän aikaan aamulla nokkakolari, jossa henkilöauton kuljettaja kuoli saamiinsa vammoihin.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että onnettomuudessa Kehä III:sta länteen ajanut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja osui itään ajaneeseen pakettiautoon. Pakettiauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Kehä III oli poikki liikenteeltä aamulla noin kahden ja puolen tunnin ajan puoli seitsemästä yhdeksään. Liikenne ruuhkautui pahoin. Onnettomuus sattui Kauklahdenväylän kohdalla.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Ylikomisario Aapo Isoaho kertoo, että esitutkinta on alkuvaiheessa. Tekninen tutkinta paikan päällä on kuitenkin päättynyt, ja liikenne kulkee nyt normaalisti.

– Tuntemattomasta syystä henkilöautoa ajanut henkilö on ajautunut vastaantulijoiden kaistalle ja menehtynyt yhteentörmäyksessä. Poliisi kuulee mahdollisia todistajia ja pyrkii tavoittamaan heitä. Toinen osapuoli loukkaantui vakavasti, ja hänet on kuljetettu sairaalaan. Hänen tilanteestaan ei tiedetä vielä tarkemmin, Isoaho kertoo.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos laitos tiedottaa, että molemmat autot menivät kolarissa lunastuskuntoon. Molemmat kuljettajat olivat jääneet puristuksiin autoihinsa, ja paikalla oli myös lääkärihelikopteri.